Het verhaal achter tinyhouse Hoogtijºd

Een mooie plek, dichtbij het strand, de zee en de natuur… een stijlvolle plek met een relaxte vibe waar je zowel binnen als buiten kunt genieten…

Dat is wat waar we over droomden toen we de golven bij Uluwatu in Bali zagen binnenrollen en onze eerste surfles mochten ervaren.

En daarmee begon ons idee voor een bed and breakfast, maar dan wel ergens in Europa. Een zoektocht langs de kust van Portugal, Tenerife en Frankrijk leidde ons naar een eiland van contrasten: natuur, mooie stranden, historische dorpjes en oude vestingsteden: Voorne Putten, ‘gewoon’ in Nederland!

Zo hebben wij in 2019, Rotterdam achter ons gelaten en zijn we neergestreken op een verborgen plek in het dorp Oostvoorne, waar wij in de zomer van 2020 zijn begonnen aan het realiseren van onze B&B.

Achter een houten poort onder een grote oude spar hebben we sinds september 2020 een heerlijke plek gecreëerd als thuisbasis voor inspannen en ontspannen, opladen en ontladen: B&B Hoogtij°d!  

Wij, Ramon, Irene & Noïn genieten elke dag van wat het eiland te bieden heeft. Een heerlijke strandwandeling, fietsen door bos en duin, relaxen aan het Oostvoornse meer en met een beetje geluk een surfsessie in de vroege ochtend. We gaan op zoek naar goede koffie, een lekkere lunch of diner in Oostvoorne, Rockanje, Brielle, Hellevoetsluis of gaan weer even een dagje ‘terug’ naar Rotterdam.

Het lijkt ons leuk om onze ervaringen met je te delen en kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Klein stukje geschiedenis

In april 1950, begon opa Calamé een Gastenverblijf in Pangalengan, Indonesië. Gelukkig hebben we het mooie gastenboek nog. Mensen schreven toen in rijmvorm. Erg bijzonder om te lezen en te bekijken. Ramon heeft zijn gastvrijheid niet van een vreemde dus 😉

Kom je bij ons overnachten?

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *