Ontdek Voorne-Putten tijdens je verblijf

Onze B&B Hoogtijºd in Oostvoorne is te vinden op het eiland Voorne-Putten. Een eiland van contrasten. Met een rijke historie door de vestingplaatsen Brielle & Hellevoetsluis en midden in de prachtige natuur. Op een klein half uur van Rotterdam vind je een groene oase waar je echt tot rust kunt komen. Zeker in tijden van Corona is er ruimte genoeg. Het gebied kent een rijke flora en fauna. Zo kun je tijdens een wandeling oog in oog komen te staan met reeën, schotse hooglanders, lepelaars, zeehonden, bruinvissen en heel veel vogelsoorten. 

Activiteiten aan de kust 

  • (Kite) Surfen in Rockanje, Oostvoorne en het Maasvlakte strand
  • Wandelen en/of fietsen met keuze uit +300 km aan paden
  • Paardrijden op prachtige ruiterpaden in het bos, door de polders en door de duinen
  • Mountainbiken op het 12 km lange parcours aan het Oostvoornse meer
  • Bootje huren op het Brielse meer

Stranden

De stranden op Voorne-Putten zijn erg divers. Rockanje is het bekende badstrand met gezellige strandpaviljoens. Je kunt vanaf het strand door wandelen tot Hellevoetsluis, het vernieuwde Quackstrand. Oostvoorne heeft een prachtig mooi, rustig natuurstrand, ideaal voor mooie zonsondergangen. En dan hebben we nog het Maasvlaktestrand met haar mooie ‘Zandwacht’.

Wandelen en fietsen

Op welke manier wil jij je verplaatsen over het eiland? Voorne-Putten heeft 300 km aan fietspaden en 375 km aan wandelpaden via knooppunten. Op Voorne-Putten heeft verrassende fiets- en wandelroutes samengesteld die als GPX te downloaden zijn. Ga je liever een tandje harder? Oostvoorne heeft een mooi mountainbikeparcours van 12 km lang. 

Eten & drinken

Na de goede start van een vers ontbijt in onze B&B kun je de dag beginnen. Voor een lunch, borrel of diner kun je vele kanten op. Zo drinken wij graag koffie bij Ccino koffiebar in Brielle. Lunchen we graag bij de Brielsche Aap, stappen we op de fiets voor een drankje bij de Duinrand en dineren we bij Restaurant Aan Zee met supermooi uitzicht. En dat is zomaar één uitgelichte dag. 

Wij delen tips op Instagram!

Hier vind je foto’s en stories van onze belevenissen op het eiland Voorne-Putten of vlakbij onze B&B. Als gasten iets delen, delen we dit graag ook met onze volgers. In de gids vind je tips.