Ervaringen van onze gasten

Sinds september 2020 hebben we al veel gasten mogen verwelkomen in onze bed and breakfast Hoogtijºd. Veel van hen schrijven een review online of in ons gastenboek in de B&B. Hier zijn we erg dankbaar voor. We horen graag of we eventuele dingen kunnen verbeteren! Lees hier de ervaringen. Hoogtijºd om zelf eens te komen overnachten, niet? 

Dit is een heerlijk tinyhouse, je voelt je er meteen thuis. Irene is een fijne gastvrouw die je het meteen naar de zin maakt. Fijn bed, heerlijke badkamer en een cozy zitkamer met houtkachel. Echt een aanrader!!! (tipje: bij Bruinisse kun je, in het seizoen, wilde oesters rapen, heerlijk)

— Everhard en Annemiek | 21-03-2020

Hartelijk – Oog voor detail – Ondernemend – Goedlachs – Toereikend – IJverig º Dus dik in orde hier! En nog vele gezellige uurtjes aan de picknickbank 🙂 

— Kees en Daniëlle | 07-03-2021

Het is een heel gezellig huisje wat vol smaak is ingericht. De service is geweldig! Nu zelfs het bewijs dat het met – 10ºC ’s nachts prima warm te krijgen is. Wat een fijne houtkachel voor de koude avonden. Heerlijk uitgebreid ontbijt, vandaag zelfs met valentijnchocolaatjes 🙂

— Jojanneke | 14-02-2021

Ramon en Irene zijn een fantastische gastheer en gastvrouw en hebben een heel knus en sfeervol paleisje neergezet van alle gemakken voorzien. Wij hebben heerlijk genoten van ons verblijf en het ontbijt was jammie! Ivm de sluiting van de horeca hebben Ramon en Irene goede tips aan bezorg- en afhaalrestaurants. Verder een prima uitvalsbasis om […]

— Jeroen & Cherie | 21-12-2020

Super fijne plek! Ervaring van rust en ruimte en heel sfeervol en comfortabel ingericht. Ramon en Irene zijn erg gastvrij en er ontbreekt echt aan niks. Het ontbijt is top en de omgeving is leuk om te wandelen, te surfen, maar ook veel mountainbike routes. Kortom, reserveer deze gave B&B en ervaar het zelf. Wij […]

— Wietske Benard | 29-11-2020

Lodge en parfait état et joli décoré, très calme et dans une belle nature. Many thanks for your listening and your time to be ready to help us, that’s make us feel home…hope to see you soon again 😉

— Christophe (airbnb) | 13-11-2020

Een hele fijne plek om te zijn. De mooi ingerichte B&B is van alle gemakken voorzien, het ontbijt is een feestje en de ontvangst door Ramon en Irene hartelijk en gastvrij!

— Johan en Willy | 30-10-2020

Het is een prachtig sfeervol huisje op 10 minuten fietsen van het strand. Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van de tips van de eigenaren over o.a. strandwandelingen en de mountainbike route. De eigenaren wisten ook goede adressen voor lekkere afhaalmaaltijden. Zeker een aanrader om naar toe te gaan!

— Max en Carolyn | 19-10-2020